Pret/buc: 29 lei
Siguranta automata iDPN, 32A, A9N21550
Pret/buc: 22 lei
Siguranta automata iDPN, 25A, A9N21549
Pret/buc: 20 lei
Siguranta automata iDPN, 20A, A9N21548
Pret/buc: 20 lei
Siguranta automata iDPN, 16A, A9N21547
Pret/buc: 20 lei
Siguranta automata iDPN, 10A, A9N21546
Pret/buc: 25 lei
Siguranta automata iDPN, 6A, A9N21545
Pret/buc:
Performa - pat de cablu din sarma
Pret/buc:
Harmony XB4 Butoane si lampi din metal Ø22
Pret/buc:
Tablou electric modular Kaedra, Mini Kaedra
Pret/buc:
Merten KNX - Sistemul case inteligente
Pret/buc:
Back-UPS APC protecţie la supratensiune
Pret/buc:
Merten ARGUS Senzori de miscare
Pret/buc:
Cabinete de 10 Casys VDH, IP20, pe perete
Pret/buc:
Doza de conexiuni Mureva IMT35094
Pret/buc: 900 lei
Spot EGLO Vascell 61686, 3x19W LED, 3x2600lm, 4000K, negru
Slider
Câti lumeni am nevoie pentru iluminatul exterior?

Lumens măsoară intensitatea luminii . Deci, cantitatea de lumeni de care aveți nevoie pentru iluminatul dvs. în exterior depinde într-adevăr de tipul de iluminare exterioară pe care o doriți.

Acestea fiind spuse, sugestia noastra profesionala despre lumeni pentru diverse lumini exterioare include:

 • Iluminarea traseului:100-200 lumeni
 • Luminile pasului : 12-100 lumeni
 • Decoratiuni luminate: 700-1300 lumeni
 • Luminile senzorului de mișcare: 300-700 lumeni
 • Lămpi bazin / piscină: 200-400 lumeni
 • Lumini pe pereți: 50-185 
 • Peisaj: 50-300 lumeni (50 este bun pentru o grădină sau tufișuri mici)

Aveți nevoie de instalare profesională pentru iluminatul dvs. în exterior? Oferim cele mai bune. Vedeți pagina noastră de galerii de iluminare .

5 reguli simple pentru alegerea corectă a becurilor economice

LED-urile reduc cheltuielile pe energie electrică cu 75% până la 80%. Iată cum să le alegeți pentru a arunca lumina potrivită pentru fiecare cameră.

Există o veste bună despre aceste becuri cu LED-uri (diode emițătoare de lumină). Prețurile au scăzut (ele costă mai mult pentru a cumpăra decât becurile cu incandescență, dar ele vă vor economisi bani pe termen lung.) Puteți alege culori mai calde de lumină în loc de lumina aspră și prea albă de la LED-urile mai vechi . Și veți găsi mai multe becuri care funcționează cu întrerupătoarele de dimmer ale casei dvs.

Beneficiile luminilor LED sunt clare. MIT Technology Review le cuprinde:

Pentru consumatori, principalele beneficii ale dispozitivelor LED sunt clare: sunt eficiente din punct de vedere energetic, pot dura mai mult de 20 de ani și, în multe cazuri, pot da lumină bună. Prețurile au scăzut constant, precum și componentele LED-uri au scăzut în preț, iar companiile de iluminat introduc modele mai bune.

 

Cu toate acestea, consumatorii au suferit de confuzie atunci când au selectat becuri. Nu este surprinzător. LED-urile vin în diferite forme și culori de lumină, și este greu de știut dintr-o privire cum se compară în luminozitate cu becurile noastre incandescente preferate.

Pentru a simplifica experiența de cumpărare și utilizare a becurilor cu LED-uri, iată ce trebuie să știți, fiert în cinci reguli:

1. Instalați LED-urile unde le veți folosi cel mai mult

Becurile LED sunt încă scumpe și deci, dacă nu aveți bugetul necesar pentru a înlocui simultan toate becurile din locuința dvs., va trebui să înlocuiți becurile pe măsură ce ard. Pe termen lung, investiția dvs. vă va plăti înapoi în economii de energie.

Dar, după cum a aflat fondatorul știrilor din Money Talks, Stacy Johnson , contează unde folosiți becurile cu LED-uri, dacă sperați că investiția dvs. vă va răsplăti în curând. Puneți un LED în dulapul dvs., de exemplu, sau într-un alt loc în care becul este rar folosit, și poate fi cu ani și ani înainte ca costul becului să fie rambursat în economii de energie. Cel mai bine este să folosiți LED-urile în cazul în care câștigul va fi cel mai rapid, în corpurile de iluminat care se folosesc cel mai mult în părțile cu trafic ridicat ale casei dvs.

10 sfaturi pentru a vă îmbunătăți iluminarea

Am spus-o mai înainte și o vom spune din nou: o iluminare bună face diferența într-o cameră. Dacă spațiul tău se simte puțin luminos, dă clic mai jos pentru 10 modalități simple de a-l îmbunătăți prin iluminare ...

 1. Luați în considerare scara. Lămpile de masă sunt minunate, dar uneori un lanternă mare , un pandantiv supradimensionat sau o lampă mare de podea sculpturală pot aduce punctul focal pe care o cameră o cere.
 2. Adăugați un dimmer . Acest lucru vă permite să schimbați ușor starea de spirit și luminozitatea iluminatului dvs. în funcție de ora din zi. Pentru o demonstrație rapidă despre cum să instalați una, faceți clic aici .
 3. Includeți cel puțin trei surse de lumină în fiecare cameră: iluminare generală (suspendată sau suspendată), iluminare specifică (sarcină sau masă) și lumină ambientală (sconturi, lumânări sau decorative).
 4. Alegeți umbra potrivită . Nuanțele albe dau mai multă lumină, dar de obicei creează un ton mai rece. Nuanțele colorate vor tenta lumina, făcând să pară mai cremoase, mai calde sau mai reci, în funcție de nuanța pe care o alegeți.
 5. Utilizați CFL sau LED-uri pentru eficiența energetică. CFL-urile au tendința de a emite o lumină mai aspră , dar puteți încerca versiuni de spectru complet pentru lumină care îmbunătățește blues și roșu.
 6. Luminați colțurile întunecate ale casei dvs.: dulapuri , rafturi , contoare de bucătărie , dulapuri . Domenii precum acestea sunt adesea neglijate, dar devin mai funcționale și mai frumoase atunci când sunt luminate corespunzător.
 7. Utilizați lumânări pentru ambianță . Nimic nu ajută la stabilirea stării de spirit pentru o petrecere, cum ar fi un rând de tealights sau un set de sfeșnice pe o masă.
 8. Incorporați suprafețe reflectorizante în casa dvs. Oglinzile , pardoselile lucioaseși finisajele metalice vor lumina lumina în jurul unei încăperi.
 9. Se ocupă de amenajări urâte. Toți le-am avut: sticla îngrozită de mată, dispozitivele de plafon din anii 1970 care spală camera în lumină galbenă dingy. Oprirea umbrei sau înlocuirea elementelor de fixare pot schimba complet aspectul camerei.
 10. Maximizați lumina naturală, păstrând ferestrele dvs. curate. Este ieftin, simplu, și chiar face diferența .
ACESTEA SUNT CELE MAI BUNE OPȚIUNI DE ILUMINARE PENTRU APARTAMENTUL DVS.

Ești pe drumul catre o locuință bine luminată.

Locuitorii de apartamente înțeleg provocarea de a alege corpurile de iluminat care abordează probleme precum lipsa de lumină naturală și spațiul minim de podea. Pentru a transforma apartamentul tău plin de bucurie într-o locuință bine luminată, consultați aceste sfaturi despre cum să alegi cea mai bună iluminare pentru spațiul tău.

1. Obiectivul mare cu dispozitivele de plafonare a ochilor

Încorporarea unui dispozitiv fix al plafonului va atrage atenția în sus și vă va deschide spațiul. "Un dispozitiv de dimensiuni mari, chiar și deasupra scării, poate adăuga iluminare și dramă și, de asemenea, păcălește ochiul în gândirea că spațiul este mult mai mare decât este de fapt", spune designerul de interior și producătorul de tendințe Lamps Plus Michael Murphy .

Asta nu înseamnă că ar trebui să distrugi în totalitate toate celelalte surse de iluminare. Dispozitivele pentru tavan nu funcționează de obicei în mod autonom, dacă nu mai aveți lumină naturală.

"Lumina de plafon poate lumina o camera intreaga, dar numai cu alte surse de lumina. Un singur dispozitiv de plafon folosit ca singura sursa de lumina este gresit si nu face nimic pentru a imbunatati camera ta", spune Sid Pinkerton, proprietar al Manhattan Staging .

8 trucuri de iluminat designerii de interior folosesc pentru a crea atmosfera

Când vă gândiți la fluxul de spațiu, ambianță și atmosferă din casă, iluminatul poate fi unul dintre elementele cele mai fundamentale. Luminile mai luminoase vă pot face să vă simțiți atent și treaz, unde, ca dimmer, lumina mai moale poate fi relaxantă și inducerea somnului.

Wayfair's Resident Style Expert, Nadia McCowan Hill, împărtășește sfaturile ei cu privire la modul de utilizare a iluminatului în mod eficient pentru a face ca casa să se simtă mai mare și mai caldă.

1. Efectuați un plan de iluminare

Dacă începeți de la zero sau redecorați o cameră, creați un plan scurt sau iluminat care să abordeze esențele. Gândiți-vă la ce activități au loc în fiecare cameră (mâncare, relaxare, lucru), caracteristicile cheie ale unei camere pe care doriți să o evidențiați și ce limite arhitecturale ar putea fi necesare pentru a lua în considerare. Luați în considerare stilul, scara, ieșirea și chiar temperatura culorii luminilor înainte de a vă grăbi să luați decizii de proiectare. Planificarea anticipată face mai puține dureri de cap și s-au grabit deciziile de ultim moment.

Trucuri de iluminat - designerii de interior le folosesc

Când vă gândiți la fluxul de spațiu, ambianță și atmosferă din casă, iluminatul poate fi unul dintre elementele cele mai fundamentale. Luminile mai luminoase vă pot face să vă simțiți atent și treaz, unde, ca dimmer, lumina mai moale poate fi relaxantă și inducerea somnului.

Mai mult ... Vezi subiectele din categorie


TOP