MAGAZIN CORPURI DE ILUMINAT SI ACCESORII

Locuitorii de apartamente înțeleg provocarea de a alege corpurile de iluminat care abordează probleme precum lipsa de lumină naturală și spațiul minim de podea. Pentru a transforma apartamentul tău plin de bucurie într-o locuință bine luminată, consultați acest site despre cum să alegi cea mai bună iluminare pentru spațiul tău.

Bun venit!

TeSys D Contactoare

Contactoare si contactoare-inversoare de pana la 150A
Descriere

Contactoare si contactoare-inversoare de pana la 150A pentru sarcini inductive si 250A pentru sarcini rezistive

Caracteristici

  • Circuit de control: CA, CC, consum redus de energie
  • Pentru toate tipurile de demaroare: contactoare si contactoare-inversoare, stea/triunghi, cu autotransformator, etc.
  • Conexiune: terminale cu arc, EverLink, surub, conectori Faston.
  • Montare directa, usoara si simpla intre contactor si intrerupator, datorita blocului terminal EverLink (de la 40 la 65A).

Beneficii

Luati controlul integrarii!

Contactorul TeSys D se poate instala simplu si rapid datorita formei compacte: latime de 45mm (de la 9 pana la 38A) si 55 mm (de la 40 pana la 65A), conformandu-se standardelor internationale.

Versiunile de la 40 la 65A sunt echipate cu blocuri terminale noi: EverLink, o tehnologie noua, patentata, care ii asigura o reglare continua, chiar si in cazul fluajului conductorului.

Aplicaţii

Industrie, infrastructura, constructii etc.

  • Contactoarele TeSys D au fost proiectate astfel incat sa se integreze perfect in orice sistem de comanda.
  • Acestea se pot asociate perfect cu releele termice TeSys LRD si intrerupatoarele automate TeSys GV2 si GV3 pentru a crea demaroare de motor pentru orice tip de aplicatie.

Trucuri de iluminat - designerii de interior le folosesc

Când vă gândiți la fluxul de spațiu, ambianță și atmosferă din casă, iluminatul poate fi unul dintre elementele cele mai fundamentale. Luminile mai luminoase vă pot face să vă simțiți atent și treaz, unde, ca dimmer, lumina mai moale poate fi relaxantă și inducerea somnului.

Mai mult ... Vezi subiectele din categorie


TOP