MAGAZIN CORPURI DE ILUMINAT SI ACCESORII

Locuitorii de apartamente înțeleg provocarea de a alege corpurile de iluminat care abordează probleme precum lipsa de lumină naturală și spațiul minim de podea. Pentru a transforma apartamentul tău plin de bucurie într-o locuință bine luminată, consultați acest site despre cum să alegi cea mai bună iluminare pentru spațiul tău.

Bun venit!

Performa - pat de cablu din sarma

Descriere

Caracteristici

Performa este un sistem complet de dirijare a cablurilor de putere, de comanda si de date.

Există patru finisaje disponibile: electrozincat, bicromat, galvanizat şi otel inoxidabil.

Paturile de cablu din sarma sunt disponibile in 3 inaltimi (35, 70, 105 mm) si 6 latimi (de la 60 la 600 mm). Lungimea standard este de 3 m.

Exista, de asemenea o gama completa de suporturi pentru montajul pe sol, pe perete, cat si montajul suspendat, din tavan. Accesoriile precum curbe, urcari, coborari, reductoare, etc se pot conectiona din patul de cablu, direct la locul de instalare, folosind doar o unealta de taiere.

Gratie designului patentat, gama Performa ofera un grad sporit de siguranta a persoanelor care fac instalarea cat si a cablurilor; in plus, traversele duble ofera o rezistenta mecanica ridicata si valori mai mari pentru sarcinile admisibile

Standarde
IEC 61537, UNE EN 50102, UNE EN ISO 9227, E90 Electro-zinc, Bi-chromated, Hot-dip galvanized, Stainless steel

Beneficii

Pat de cablu flexibil pentru dirijarea cablurilor de putere, de comanda si de date

Solutie flexibila pentru dirijarea cablurilor

  • Rezistenta mecanica remarcabila gratie traverselor duble, si valori mari pentru sarcinile admisibile.
  • Muchiile rotunjite previn accidentarile si deteriorarea cablurilor
  • Timp de instalare redus gratie accesoriilor cu montare fara suruburi
  • Finisaje pentru orice tip de mediu de instalare
  • Accessoriile precum curbe, urcari, coborari, reductoare, etc se pot conectiona din elementele drepte de pat de cablu
  • Conformitate cu standardele internationale de calitate IEC 61537 si certificare E90 pentru rezistenta la incendiu
  • Folia de protectie previne problemele cauzate de praf sau umiditate pe durata stocarii sau a transportului
  • Ambalaje de culoare diferita in functie de finisaj

Aplicaţii

Performa este una din cele mai flexibile solutii de dirijare a cablurilor in cladiri comerciale si industriale si in aplicatiile de infrastructura. In functie de finisajul ales, solutia se preteaza tuturor mediilor de instalare, de la cele neagresive din interiorul cladirilor (Cladiri de birouri, Magazine) pana la mediile dure (Petrol si Gaze, Industria Petrochimica).
Cateva exemple:
1. Pentru versiunile electrozincate si bicromate: Cladiri de birouri (podea falsa, tavan fals, retele de date), Mall-uri (distributia energiei si telecomunicatii), Cladiri publice (parcari, spitale, scoli)
2. Pentru versiunile galvanizate: Aplicatii in exterior (in mediul industrial sau urban), Aplicatii in interior dar in medii agresive (tuneluri, subteran).
3. Pentru versiunile din otel inoxidabil: Medii corozive, agresive sau periculoase (Petrochimie, tratarea apei, porturi, domeniul naval).

Trucuri de iluminat - designerii de interior le folosesc

Când vă gândiți la fluxul de spațiu, ambianță și atmosferă din casă, iluminatul poate fi unul dintre elementele cele mai fundamentale. Luminile mai luminoase vă pot face să vă simțiți atent și treaz, unde, ca dimmer, lumina mai moale poate fi relaxantă și inducerea somnului.

Mai mult ... Vezi subiectele din categorie


TOP