MAGAZIN CORPURI DE ILUMINAT SI ACCESORII

Locuitorii de apartamente înțeleg provocarea de a alege corpurile de iluminat care abordează probleme precum lipsa de lumină naturală și spațiul minim de podea. Pentru a transforma apartamentul tău plin de bucurie într-o locuință bine luminată, consultați acest site despre cum să alegi cea mai bună iluminare pentru spațiul tău.

Bun venit!

Merten ARGUS Senzori de miscare

Descriere

CE ESTE MAI BUN ÎN SIGURANŢĂ ŞI CONFORT

Numeroasele premii de design câştigate sunt doar unul dintre multele argumente pentru alegerea detectoarelor de mişcare montate la suprafaţă Merten ARGUS. Nu numai că facilitează iluminarea adecvată în zone aflate la distanţă de un întrerupător, dar focalizează lumina asupra intruşilor, chiar dacă aceştia doresc sau nu. În plus, acestea pot fi instalate foarte usor, au nivel scăzut de protecţie pentru a preveni sincronizarea cu intruşii şi pot fi conectate şi reglate cu uşurinţă prin radio. Şi, după cum aţi observat, sunt şi arătoase.

Trucuri de iluminat - designerii de interior le folosesc

Când vă gândiți la fluxul de spațiu, ambianță și atmosferă din casă, iluminatul poate fi unul dintre elementele cele mai fundamentale. Luminile mai luminoase vă pot face să vă simțiți atent și treaz, unde, ca dimmer, lumina mai moale poate fi relaxantă și inducerea somnului.

Mai mult ... Vezi subiectele din categorie


TOP